Barnevennlige hotell

Reise med barn

barnDet kan være veldig slitsomt å ha ungene med seg på reisen, i hvert fall om man ikke er forberedt på diverse situasjoner som kan (og vil) oppstå. Med litt planlegging og et klart hode kan man dog få seg en flott liten ferie der både barn og voksne er fornøyde. Det viktigste er selvsagt aktiviteter – hvordan skal man klare å holde barna opptatt mens man får slappet av og nytt en drink eller to i baren? Svaret er å velge et barnevennlig hotell, gjerne med en lekepark eller vannpark der både du, din partner og ungene kan få så mye som mulig ut av turen. Syden er selvsagt full av barnevennlige hotell i alle prisklasser med mengder av underholdning for hele familien. Men hva med de gangene man ikke vil reise altfor langt? Jo, da er det bare å finne et barnevennlig hotell her i Norge, eller i ett av våre naboland. Både Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia og Tyskland har nok å tilby til familier på reise.

Barnevennlige hotell i Norge

norgeEtt av de mest populære stedene å feriere med unger her i Norge er i Sarpsborg, da gjerne på Quality Hotel & Resort. Der har barna et stort lekeland å glemme seg bort i mens foreldrene slapper av ved bassenget, samt et badeland der hele familien kan more seg i flere dager. Quality Hotel i Sarpsborg har også et vitensenter for barn, der småtrollene kan lære seg nye ting. De voksne vil samtidig kunne nyte et fullkomment spa med massasje og diverse avslappende prosedyrer. Quality Hotel & Resort finnes også i Skjærgården ved Langesund, en kort spasertur fra det kjente badelandet. Disse hotellene har selvsagt familierom, der både barn og voksne kan få det privatlivet de behøver. Atlanterhavsparken i Ålesund er et annet populært sted for familier på ferie i Norge – det barnevennlige Quality Hotel Waterfront byr på masser av underholdning.

Barnevennlige hotell i Europa

hotell-disneyland-parisDette er det tryggeste kontinentet på planeten, med en høy levestandard fra Kirkenes i nord til Malta i sør. På kryss og tvers av Europa kan man derfor finne barnevennlige hotell for alle og enhver, samt i alle prisklasser. Frankrike er populært for familier på bilferie, mens Tyskland tilbyr førsteklasses hotell til lave priser og med mengder av spennende utflukter. Søker man varme, kan man finne et barnevennlig hotell i Spania, Hellas, Italia eller på den lille øya Malta (der alle snakker engelsk). Barnevennlige hotell i Europa har som regel store, fine familierom med adskilte soverom for voksne og barn. Innendørs basseng, utendørs basseng. kveldsunderholdning og selvfølgelig sikkerhet er viktig å se etter. Barnevennlige hotell har gjerne en anknytning til noe hele familien kan gjøre, som en fornøyelsespark eller naturstier med fine utsikter.

Les tilbakemeldinger før du booker

Selv om mange hotell kan skryte av barnevennlige fasiliteter og god underholdning, er det viktig å se hva andre mennesker syntes om hotellet. Heldigvis lever v i informasjonsalderen, der alle kan uttrykke seg fritt på nettet. Søk deg opp på noen anmeldelser av hotellet, gjerne fra andre familier på reisefot. Hvis flere titalls familier har gitt hotellet tommelen opp, er det all grunn til å booke.

Privacy Policy