De beste hotellene i Norge

Hotell i Oslo

hotellPå grunn av den vanvittige utviklingen i Norge de seneste tiårene, har hundrevis av hotell dukket opp på kryss og tvers av landet. Det er dog fortsatt Oslo som er den mest besøkte byen i Norge, derfor er det Tigerstaden vi skal fortelle om først og fremst. Det kan diskuteres hva som er det beste hotellet i Oslo, siden smaken er som baken – likevel er det enkelte hotell som stikker ut. Radisson-hotellet midt i byen regnes som et av symbolene på byen. Man kan bytte navn på hotellet så ofte man vil, mens lokalbefolkningen vil alltid kalle det for Oslo Plaza. Fem stjerner med flotte, luftige rom og en bar på toppen som kan skryte av fantastiske utsikter. Oslo Plaza er spesielt populært rundt nyttårsaften, så vær tidlig ute med bestillingen! Rett på Tjuvholmen har The Thief dukket opp og blitt veldig populært på kort tid. Clarion Hotell Folketeateret har også fått veldig gode tilbakemeldinger, men det er Hotell Bondeheimen med beliggenhet i det historiske Bøndenes Hus som har klart å holde seg på topp over den lengste perioden. Vil man gå for luksus, er Grand Hotel å foretrekke – de færreste kan dog tillatte seg å betale så vanvittige summer. Det nyåpnede Comfort Grand Central, med beliggenhet på Oslo S er blant de mest sentrale i hovedstaden, med god kvalitet på både rommene og fellesområdene. Hotel Bristol er et annet fantastisk hotell i sentrum av Oslo. Tradisjonelt, klassisk hotell med en fabelaktig restaurant som serverer fantastisk god mat.

Fjordhotell

Millioner av turister kommer til Norge hvert år for å titte på de fantastiske fjordene og småbyene man kan finne i fjordvikene. Hundrevis av historiske gjestehus har derfor blitt oppusset og gjort til moderne, fine hotell med tradisjonelle aner. Hotell Brosundet i Ålesund er kanskje ikke et skikkelig fjordhotell, men utsiktene er flotte og Ålesund er veldig praktisk startsted om man vil utforske fjordene. Kviknes Hotell i Balestrand er absolutt blant de beste hotellene i Norge som helhet, og på topp tre når det kommer til fjorder. Med beliggenhet midt i Sognefjorden byr Kviknes Hotell på utsikter man må lete lenge etter og en kvalitet som setter hotellet langt over konkurrentene. Fretheim Hotell i Flåm byr på utflukter til Nærøyfjorden og en tur på selve Flåmbanen. Hotell Union Øye i Norangsfjorden er også verdt å besøke. Fantastiske rom med klassisk innredning, god mat og kort vei til Geirangerfjorden gjør dette til et av de aller beste fjordhotellene i Norge.

Flotte hotell Norge rundt

Det finnes gode hotell med høy kvalitet overalt i Norge, men enkelte skiller seg ut på grunn av den høye klassen og de spennende omgivelsene. Anker Brygge i Lofoten er veldig spesielt, Clarion Havnekontoret er det nærmeste du kommer på Bryggen i Bergen, mens Holmenkollen Park gir deg de beste utsiktene over Oslofjorden. Når folk fra hovedstaden vil unnslippe storbyens hektiske tempo, er Lysebu et populært alternativ. Et veldig tradisjonelt hotell noen få kilometer fra sentrum, omgitt av skog og skjulte fosser – innendørs er Lysebu oppusset og kan skryte av nydelige rom i ulike prisklasser.

Privacy Policy